Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Willa Malibu-Ustroń POKOJE HOTELOWE

Adres obiektu Głogowa 17, 43-450 Ustroń
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.3
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 15

 
 

Marzena
Dodano: 2015-06-24
Pobyt od: 2015-05-22 do 2015-05-24
 
 
 

Wspaniały weekend spędziłam z mężem i dzieckiem. Pokoje czyściutkie świetnie wyposażone.Pewnie jeszcze tam wrócimy jak będzie na takim samym poziomie


 
 

Magda i Andrzej
Dodano: 2015-02-16
Pobyt od: 2015-02-13 do 2015-02-16
 
 
    

Szczerze polecamy wille Malibu ! :) Idealne miejsce na odpoczynek w Ustroniu, cena bardzo przystępna jak na te warunki. Pokoje super urządzone i bardzo czyste :) Właściciel bardzo sympatyczny!:)


 
 

Just Kam
Dodano: 2013-07-09
Pobyt od: 2013-07-02 do 2013-07-04
 
 
   

Bardzo polecamy ten ośrodek ! Spędziliśmy w nim niezapomniane chwile . Obiekt położony w cichej i spokojnej okolicy , pokój przestronny , dobrze wyposażony na wysokim poziomie tak samo jak łazienka i kuchnia . Willa sama w sobie jest elegancka , komfortowa i po prostu godna polecenia ! Na pewno tam jeszcze wrócimy ;)


 
Małgorzata
Dodano: 2012-05-30
Pobyt od: 2011-11-14 do 2011-11-17
 

Polecam!! Miło spędziliśmy tam z mężem czas. Pokoje piękne, bardzo dobrze wyposażona kuchnia. Wszystko urządzone z gustem. Okolica bardzo ładna. Bardzo miła obsługa. Czuliśmy się jak w domu. W każdym pokoju lodówka, czajnik, TV, radio, ręczniki. Nawet grilla można zrobić na dworze, bo jest do tego miejsce. Naprawdę Willa Malibu jest godna polecenia!!!!


 
Małgorzata
Dodano: 2012-05-30
Pobyt od: 2011-11-14 do 2011-11-14
 

Polecam!! Miło spędziliśmy tam z mężem czas. Pokoje piękne, bardzo dobrze wyposażona kuchnia. Wszystko urządzone z gustem. Okolica bardzo ładna. Bardzo miła obsługa. Czuliśmy się jak w domu. W każdym pokoju lodówka, czajnik, TV, radio, ręczniki. Nawet grilla można zrobić na dworze, bo jest do tego miejsce. Naprawdę Willa Malibu jest godna polecenia!!!!


 
Małgorzata
Dodano: 2012-05-30
Pobyt od: 2011-11-14 do 2011-11-14
 

Polecam!! Miło spędziliśmy tam z mężem czas. Pokoje piękne, bardzo dobrze wyposażona kuchnia. Wszystko urządzone z gustem. Okolica bardzo ładna. Bardzo miła obsługa. Czuliśmy się jak w domu. W każdym pokoju lodówka, czajnik, TV, radio, ręczniki. Nawet grilla można zrobić na dworze, bo jest do tego miejsce. Naprawdę Willa Malibu jest godna polecenia!!!!


 
Małgorzata
Dodano: 2012-05-30
Pobyt od: 2011-11-14 do 2011-11-17
 

Polecam!! Miło spędziliśmy tam z mężem czas. Pokoje piękne, bardzo dobrze wyposażona kuchnia. Wszystko urządzone z gustem. Okolica bardzo ładna. Bardzo miła obsługa. Czuliśmy się jak w domu. W każdym pokoju lodówka, czajnik, TV, radio, ręczniki. Nawet grilla można zrobić na dworze, bo jest do tego miejsce. Naprawdę Willa Malibu jest godna polecenia!!!!


 
Małgorzata
Dodano: 2012-05-30
Pobyt od: 2011-11-14 do 2012-05-17
 

Polecam!! Miło spędziliśmy tam z mężem czas. Pokoje piękne, bardzo dobrze wyposażona kuchnia. Wszystko urządzone z gustem. Okolica bardzo ładna. Bardzo miła obsługa. Czuliśmy się jak w domu. W każdym pokoju lodówka, czajnik, TV, radio, ręczniki. Nawet grilla można zrobić na dworze, bo jest do tego miejsce. Naprawdę Willa Malibu jest godna polecenia!!!!


 
7moa
Dodano: 2010-08-17
 

Pięknie urządzona i wyposażona willa, przytulna, spokojna i przyjemna. Obsługa bardzo konkretna. Gorąco polecam :)


 

Dodano: 2010-07-25
 

Bardzo dziękujemy za miłe chwile spędzone w Państwa obiekcie. Państwa willa jest godna polecenia. Pokoje takie jak na zdjęciach. Dostęp do lodówki, mirkofalówki, miejsce parkingowe-monitorowane, a także dostęp do ogrodowego grilla. Cicha spokojna okolica, można wybrać się na spacer, polecam wieczorem, gdy już jest ciemno, można wtedy podziwiać świetliki:))) Każdy pokój jest z łazienką, czajnikiem i podstawowymi naczyniami. Wiele pensjonatów powinno się od Was uczyć zarządzania obiektem, obsługi, czystości czy atmosfery. Na pewno jeszcze nie raz spędzimy u Państwa urlop.


Opinie 1-10 z 15

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie